Via mijn dochter ben ik in contact gekomen met Samira Gharagozloo, dietist van Nutropia. In eerste instantie ben ik bij haar gekomen om af te vallen.

Maar waar ik ook vanaf gekomen ben, dank zij haar, dat zijn mijn maagklachten, jaren lang liep ik hiervoor bij onze vorige huisarts die me doorverwees naar een gastro-enterologen diëtiste in Baarn, er werden van allerlei medicijnen en diëten voorgeschreven , niets hielp het leek alleen maar erger te worden. Ik had op een gegeven moment zoveel last van mijn maag. Dat mijn dochter Samira belde, dit was s’avonds buiten haar spreekuur, om haar te vragen of zij misschien een oplossing had waarmee mijn maag problemen zouden kunnen worden opgelost.

Samira gaf mij op een zeer vriendelijke manier aanwijzingen om mijn maag tot rust te laten komen, dat was diezelfde avond al goed merkbaar. Als het nu weer verkeerd gaat met mijn maag, weet ik meestal wat ik verkeerd gegeten heb. En denk ik aan de vriendelijke Samira die mij buiten haar werktijd een goede raad gaf.

Nu ben ik dus niet alleen van mijn overgewicht , maar ook van mijn maagproblemen en medicijnen af.

Met vriendelijke groet,

J.H Bruijnes