Over mij

Mijn naam is Samira Gharagozloo. Sinds 2009 ben ik werkzaam als diëtist in verschillende werkvelden waaronder algemeen ziekenhuis, academisch ziekenhuis, thuiszorg en diabeteszorg.

Na twee jaar met veel plezier in loondienst te werken, was ik toe aan een nieuw impuls. In 2011 heb ik de stap genomen om een eigen praktijk te starten. Diëtistenpraktijk Nutropia is voor mij dé manier om te doen wat ik het allerleukste vind op de manier die het beste bij mij past.

Momenteel studeer ik aan Master Food Safety aan Wageningen University & Research. Binnen deze studie specialiseer ik me in food toxicology, maar hoop ik uiteindelijk een Food science master te kunnen doen. 

Ik ben lid van Nederlandse Vereniging van Diëtisten. 

Samira Zeytoon

Wat kan ik voor u betekenen?

U kunt met al uw vragen over gezonde voeding en alle voedingsgerelateerde klachten bij me terecht. Ik ben in het bijzonder gespecialiseerd in:

  • Eet- en gewichtsproblemen
  • Diabetes mellitus
  • Maag-  darmklachten
  • Allergieën en ADHD
  • Gewichtsproblemen 
  • Multiculturele voeding bij diverse doelgroepen

 

Gezond en lekker koken is mijn passie! Ik hou van nieuwe recepten uit te proberen en ook experimenten door verschillende ingrediënten en kruiden te combineren.

Ik wil graag iedereen laten zien dat lekker en gezond eten prima samen gaan ondanks de beperkingen die een dieet soms met zich meebrengt.

Het is voor mij de uitdaging om samen met mijn cliënt te zoeken naar lekkere en gezonde alternatieven die in het dieet passen. Het zal u verbazen hoeveel mogelijkheden er zijn ook bij uw specifieke klacht!!