In ben in korte tijd zonder enige aanwijsbare aanleiding ruim 5 kilo aangekomen en had ik veel last van lichamelijke klachten. Ik sportte minimaal 3 keer in de week fanatiek op redelijk niveau, snoepte vrijwel niet, maar mijn gewicht leek steeds hoger te worden. 6 maanden later heb ik besloten hulp te zoeken bij een diëtist in de hoop dat deze mij inzicht kon geven in mijn probleem en mij de tips kon geven om hier iets aan te doen. Ik woog op dat moment 73,1 kg (bij een lengte van 1.70m). Bij mijn intake heb ik meteen een voedingsadvies gekregen over wat ik het beste wel en niet kan eten. Verder heb ik een paar praktische aanwijzingen gekregen die erg goed van pas komen!

Zo adviseerde Samira mij na het sporten juist te eten, iets wat ik bijvoorbeeld nooit deed. Zelfs voor de moeilijke zomermaanden had zij handige tips! Inmiddels zijn we 6 maanden verder en ben ik bijna 5 kilo kwijt! Het fijne is dat ik niet veel heb moeten veranderen in mijn voeding, maar dat vooral mijn eetpatroon/structuur is veranderd! Ik heb eigenlijk geen moment het gevoel gehad dat ik met een dieet bezig ben. Ik ben erg blij met hetgeen ik nu heb bereikt en heb er alle vertrouwen in dat ik dit vol kan houden. Mijn vetpercentage is flink gedaald en mijn spiermassa is gegroeid. Ik voel mij dankzij Samira stukken fitter.

Saskia uit Amsterdam