Het begon een jaar geleden ik woog 100.8 en ben 164 lang veel te zwaar dus. Nadat ik veel diëten had gedaan zoals Weight Watchers Eiwitdieet enz. kwam ik steeds weer aan, een echte jojo er dus! Ik zag een advertentie in de krant van een Afslank Battle. Dat hield in gezond eetpatroon en onder begeleiding sporten. Mijn geluk dat ik wel van sporten houd maar ik deed niks meer omdat ik nergens geen zin meer in had. Dankzij Samira besefte ik dat het helemaal niet moeilijk is. Ze gaf mij praktische tips zoals hoe ik lekker en gezond kon eten met weinig vet en snelle suikers!

Natuurlijk kreeg ik wel weer een dip en kwam weer 3.5 kilo aan. Daar baalde ik zo van dat we het besproken hebben en daar kwam uit dat ik het brood dieet mocht doen. Wel moest ik de andere dagen gewoon gezond eten en dat was dus het dieet wat bij mij paste. Ook goede tips kreeg ik zoals de goede en slecht koolhydraten en lijstjes met hoeveel calorieën ergens inzit. En af en toe eet ik wel wat lekkers en sport gemiddeld 3x per week. Dus je hoeft helemaal niet zo veel te sporten wat je vaak op tv ziet bij die programma’s.

Echt toppie Samira dankzij jouw voel ik mij weer lekker en fit! Ik heb ook geen last meer van eetbuien!

Het resultaat: ik weeg nu 90.5!!  BMI van 37,5 naar 33,6 en voel mij super en gaan gewoon door !

Groetjes Paula Gomes Braz