Ondanks dat ik een gezond gewicht had (73.6 kg bij een lengte van 1.80 m) besloot ik in november 2011 toch om een diëtiste te raadplegen. De reden hiervan was dat ik nogal schommelde met mijn gewicht en niet goed begreep waar dat aan lag. Ik wilde heel graag wat meer weten over gezonde voeding en twijfelde aan de volwaardigheid van mijn eigen eetpatroon. Daarnaast wilde ik ook graag een paar kilo lichter worden. Niet omdat het voor mijn gezondheid direct noodzakelijk was maar omdat ik wist dat ik me dan prettiger zou voelen. Toen ik voor het eerst bij Samira kwam had ik meteen een goed gevoel bij haar. Ze luisterde echt naar mij en gaf me persoonlijk advies. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en ben ik nog steeds heel erg blij dat ik de stap heb gezet om naar een diëtiste te gaan.

Ik weet nu veel meer over voeding en mijn gewicht is afgenomen. Ik weeg nu 64.1 kg en voel me hier heel goed bij. Omdat ik mijn gewicht en lichaamssamenstelling (zoals het vetpercentage) in de gaten wil houden, ga ik nog steeds ongeveer eens in de twee maanden naar Samira. Dit bevalt mij prima zo. Samira heeft mij geholpen om mijn eetgewoonten te veranderen en te werken aan mijn gewicht en gezondheid. Ik zou dan ook iedereen die vragen heeft over gezonde voeding, een gezonde leefstijl of een gezond gewicht willen adviseren om naar een diëtiste te gaan.

Ymkje uit Almere