Ik kom al heel lang bij een diëtiste, omdat ze veel kennis hebben over voeding en de steun die kan ik hard gebruiken. Inmiddels ben ik verhuisd en ben op zoek gegaan naar een nieuwe diëtiste in de buurt. Al snel bleek de praktijk van Samira  dicht bij te zijn. Ik  heb telefonisch contact gehad met de diëtiste en een afspraak gemaakt voor een intake. Tijdens het gesprek had ze het over ontbijtkoek als tussendoortje.  Ik dacht bij mezelf mag dat!! En vervolgens kreeg ik A-4 tjes mee met allemaal gezonde tussendoortjes die ik mag eten en veel informatie over gezond eten. Ik ging met een goed gevoel naar huis. Ik had bij de andere diëtiste nooit gehoord of horen zeggen dat een tussendoortje mag en dat was juist net het gene wat bij mij werkt. Ik ben dolblij dat ik deze diëtiste heb gevonden. Mijn  dieet nu is veel makkelijker vol te houden en het gaat uitstekend. Een pluimpje voor diëtist Samira!

G.A. uit Amsterdam